Gratis verzending binnen NL
Snelle levertijden
Webwinkelkeurmerk
SSL-verbinding

Veilig betalen via Ideal

Betaal mogelijkheden

Bestellen bij Hoesjesfreak.nl staat voor veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van verschillende betaalmethodes. Wij maken gebruik van: 
 

  • iDEAL
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact/ Mister Cash
  • PayPal
  • betaling onder rembours
  • Sofort Banking (voor onze duitse klanten)


iDeal 

Als je bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS, Fortis of ING, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van je bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van jouw bestelling, kies je voor de betaalmethode iDEAL. Er opent een pagina (met een logo van onze payment service provider Mollie) waarin je de bank waarbij je online bankiert kunt selecteren. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie verwijzen wij je naar www.ideal.nl. Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij je bestelling direct na betaling in behandeling nemen. 
Kijk op de website van Sisow voor meer informatie over online betalen via Mollie.
 

Bankoverschrijving
Als je na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het versturen van de bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.
T.n.v. Hoesjesfreak VOF
Plaats: Reuver

België 
IBAN: NL79 ABNA 0828 3702 14
SWIFT/BIC: ABNANL2A

NB: het kan maximaal 3 tot 5 werkdagen duren voordat wij de betaling ontvangen. Mocht je niet zo lang willen wachten. Stuur ons dan een kopie van je betaalbewijs en wij zorgen ervoor dat je de producten eerder zult ontvangen.
 

Bancontact/MisterCash
Als je bankiert via internet bij Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank of Record Bank, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van je bestelling regelen. Jouw online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider Mollie. Mollie maakt het online betalen in deze webshop mogelijk en SISOW zorgt voor de afhandeling van jouw transactie. Mollie is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van je betaling en heeft geen invloed op de levering van je online aankopen.
Kijk op de website van Sisow voor meer informatie over online betalen via Mollie

 
PayPal
Ook is het mogelijk om via PayPal een bestelling bij Hoesjesfreak.nl online te betalen. Ook jij kunt eenvoudig lid worden door je aan te melden op de website van PayPal. Na het controleren en bevestigen van je bestelling bij Hoesjesfreak.nl kom je automatisch terecht op de website van PayPal. Log hier in met je PayPal-account en volg de instructies.
 

Betaling onder Rembours Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse klanten
Het is mogelijk pas  te betalen wanneer je het pakketje in handen hebt. Je kiest dan voor levering onder Rembours. Je betaalt dan de bestelling op het moment van aflevering. Je betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat jij de bestelling in ontvangst neemt. Bij betaling onder rembours worden er rembourskosten (EUR 12,95) in rekening gebracht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »