Gratis verzending binnen NL
Snelle levertijden
Webwinkelkeurmerk
SSL-verbinding

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden van de site

Het gebruik van deze site is onderworpen aan de hierna opgenomen algemene voorwaarden. Je wordt geacht hiervan kennis te nemen. De site (hyperlinks inbegrepen) kan steeds zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.
 

Gebruik van de site

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de website. Wij streven ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Als de op (of via) de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

Hoesjesfreak.nl behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder aankondiging of kennisgeving vooraf.
 

Prijzen
Genoemde prijzen op Hoesjesfreak.nl zijn inclusief BTW, tenzij anders is aangegeven. Daarnaast zijn de genoemde prijzen onder voorbehoud. Mocht je vragen hebben over een prijs, dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Bestellen
Op hoesjesfreak.nl kun je op twee manieren bestellen. Je kunt er voor kiezen om je bestelling te plaatsen zonder account aan te maken of om je bestelling te plaatsen na het aanmaken van een account. Wanneer je je bestelling hebt geplaatst krijg je van ons per e-mail een bevestiging. De bestelling wordt zo spoedig mogelijk door ons in behandeling genomen en afgehandeld, tenzij het product niet voorradig is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »